Georange Kluster

16/Dec/2019

Tillväxtverket har efter en utlysning valt Georange som enda kluster i Västerbotten till klusterplattformen S3-piloten. S3-piloten ska ytterligare stärka klusters kompetens och genom detta stötta företagens utveckling.

Smart specialisering handlar om att regioner satsar på det de kan bli bäst på. Allt för att stärka sin framtida konkurrenskraft. Smart specialisering är ett begrepp som EUkommissionen initierade och är ett arbetssätt för att kraftsamla kring innovation och

tillväxt inom de områden där det finns störst potential. Skellefteå kommun är medfinansiärer i Mining Innovation program.

Under 2019 och 2020 kommer Georange att kunna erbjuda sina medlemmar en möjlighet att delta i MINING INNOVATION PROGRAM i Malå, Storuman, Lycksele och Skellefteå, som ges i samarbete med LTU Business och European Minds.

Programmet består av tre delar och är ett unikt tillfälle att skaffa dig kunskaper om hur du går ifrån att ta beslut om idéer och investeringar på magkänsla till att strukturerat fatta välunderbyggda beslut.

VILL DU VARA MED?

Kontakta Georange:

Jan Ots

Jan.ots@georange.se

0 7 9 - 3 3 4 6 3 1 0

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!